Patrióta, tömör és kíméletlen görbetükör

Trollkorrekt

Már az előválasztással átverik a szavazókat

"Itt a szuper színes előválasztás, bárhol bárki eldöntheti, hogy milyen világnézetű képviselőt szeretne, hip-hip hurrá!" 
Ja nem. 
Először is; mindenki aláírta, hogy turbólibsi és nagyon szereti a buzikat. 
Másodszor; 7 párt, az MMM és számos helyi szervezet átlagosan kettő és fél jelöltet állított körzetenként.  Gyakorlatilag előre lezsírozták a körzetek 95%-át, egy jelölt mögé állt be mindenki, a "tessék-lássék jelölttel" szemben hasonlóan, mint 2018-ban a koordinált induláskor, és ugye tudjuk, hogy
"eskü, a koordinált indulás sem fog soha összefogáshoz vezetni."  - Jobbik 
Aztán végül az lett, hogy még az előválasztáson sem indít jelöltet egymás ellen a Jobbik és a DK.
Szóval még el sem indultak a választáson, de már most átverik a szavazókat. 

Azonban ez az a választás ahol van értelme a kisebbik rossz elvén szavazni, Gyurcsányné ellen.  
Természetesen akárki is nyeri az előválasztást, 2022-ben nem fogok szavazni sem az összeborulásra, sem a Fidesz-Mi Hazánkra-! Mindkettő borzasztó, egyik sem változás. Ha az összeborulás nyer akkor is meg fog épülni a Fudan, ahogyan az atlétikai stadion és a Városligetben is minden. Legfeljebb valami nagyon extrém véletlenek egybeesése esetén nem a kínaiak, hanem a CEU fog beköltözni, de hogy magyarok nem, az 1000%. Ha a Fidesz nyer akkor is folytatódni fog a muszlimok és más külföldiek betelepítése. Igen folytatódni! Aki járt manapság nagy építkezésen, az nem nagyon hallott magyar szót, sokkal inkább albánt. Aki HR-esként vagy egy 4 csillag alatti szállodában szeretne elhelyezkedni az kidobhatja a német, angol nyelvvizsgáját, ugyanis mindenhol az ukrán és az orosz az alapkövetelmény.  
Soha nem lesz változás, ha a kisebbik rossz elvén szavazol igazi választáson! 
(Nem, nem, akkor sem, "ha most az egyszer ez nagyon fontos", mint ahogyan minden 4. évben.)

Címkék: politika

Ejnye-ejnye Rebeka!

 ...énekelte benő bácsi, nagysikerű dalában, azonban most nincs ejnye-bejnye sem a Facebook-tól, sem a finanszírozó George bácsitól. Hibá megy világszerte a #StopAsianHate kampány, a mi ellenzékünknek lehet kínaizni.  Szabó Rebeka P megoszthat egy olyan bejegyzést aminben rossz szagú kínai migránsokkal riogatnak és ő is írhat bejegyzést amiben 26x egyértelműen gyalázkodó jelzőként hazsnálja a kínai szót. 
 A félreértések elkerülése végett valóban felháborító, hogy a magyar diákok helyett kínaiaknak kapnak bármit is vagy, hogy ma már nem csak a vendéglátást és a ruha kereskedelmet szállták meg, hanem minden második kisközért is kínai. Ettől még a szar-szappan koalíciót továbbra sem érdekli egy a magyar diákok helyzete, csupán taktikai okokból kaptak engedélyt az idegengyűlölet kártya ismételt kijátszására. Ismételeten! Nem azért írom, hogy ismételten, mert a Fidesz-Mi Hazánk ugyanolyan geci, mint az Összeborulás, így akármelyikre szavazol, ugyanarra szavazol (ami amúgy igaz), hanem mert 2002-ben az MSZP is a románozással nyerte meg a választást. Úgy néz ki, hogy a 2022-es kampányban nyerni akarnak, így el fogják elengedni az eltartott kisujjas európai demokrácia féltést, vagy legalábbis felosztják a szerepeket. A DK maradni fog az agresszív magyarozásnál, a Momentum nyálas Coelho-s bullshitelésnél, de a P kínaizni, az MSZP ukránozni, a Jobbik meg muszlimozni fog, amivel teljesen hülyét csinálhatnak a Fideszből. 
 Nem lesz nehéz, hiszen a legnagyobb válság alatt is tízmilliárdokat költenek urkán vendégmunkások behozatalára, miközben "ha magyarországra jössz nem veheted el a munkát" és ma már amelyik büfé nem kínai az biszony muszlim. Chips-et bekészíteni! Jó szórakozást a kampányhoz! 

Puzsér az új Kozsó

 Puzsér Róbert az új Kozsó próbál lenni. Kozsó szerelmes dalokat írt, videóklippeket gyártott magának, felfedezettjeinek és szerelmeinek. Puszér prózát ír magának, felfedezettjeinek és szerelmeinek.
 Kocsor Zsolt termékeinek képi világa tagadhatatlanul erősebb volt, de Robi nem a büdössuttyóprolikat, hanem az éttermiséget célozza meg. Az ő ikeás polcának puritánsága egyszerre üzeni a női nem felsőbbrendűségét és, hogy itt bizony a tartalom a lényeg. Pottyondy Edina videóiban nem alacsonyodik le holmi vizuális igényességre, ami elfedné az ürességet. Itt kérem szépen sokzínű és magas minőségű TARTALOM van! Az Orbán unoka szaros pelenkájától a földön fetrengő feministákig minden olyat mer kritizálni, amit még a saját tábor is szégyell. Könyörtelenül kimondja, hogy Lölö, vagy hogy Karácsony Gergely határozottsága Medgyessy Péteri magasságokban van. Ez maga a bátorság, maga a függetlenobjektivitás!
 Ha ilyen ember/nő mondja, hogy "hát azért mégis csak a Momentum a fasza", akkor azt tuti nem azért mondja, mert elnökségi tag volt. A magyarokat sem azért gyalázza, a Trianon gyászt sem szért gúnyolja mert egy aljas hungarofób. Nem, ő független, hiszen kimondta, hogy: "Kariger, Karigeri, Orbán, Hajdú Péter".

Ez a NER

Zárug Péter Farkas, a nagyságrendek számosításával világossá teszi, hogy a fideszes önkormányzatokban kizárólag párt aktivisták dolgozhatnak, illetve, hogy a párt alkalmazottait nem a párt kasszájából, hanem az "emútnyócévben" szokásos fiktív állami/önkormányzati tanácsadói pozíciókkal fizetik ki. A 47. perctől a Prostisrácok, szemléletes című (Polbeat) műsorában.

A látszat csal, nincs ellenzék váltó hangulat, sőt!

 A Momentum az országgyűlési választásokon még előadta a ,,mi egy új, független párt vagyunk" című meséjét, de idén tavasszal már beismerte, hogy ők is csak egy frissen castingolt, de ugyanolyan szélsőliberális párt, mint a DK, vagy a P és össze is fognak velük az önkormányzati választásokon.
 Az LMP az országgyűlési választásokon a tagság döntésével szemben beleállt a koordinációba, amit retorziók követtek, idén pedig félig-meddig ugyan, de újra külön utakat kerestek.
 A két választás eredménye egyértelmű: az agyatlan, drogos, diplomás-prolik ragaszkodnak Gyurcsányhoz és  szeretnék Brüsszel kukiját érezni a fenekükben. Lehet, hogy nem mindenki szavaz a DK-ra, mert fiatalokra szavazni sokkal trendibb, de szóba sem jöhet olyan párt, aki nemet mond Fletóra.

A pártok programjai röviden:

Fidesz: Leszarjuk a nemzeti konzultációt, legyen sok ukrán, kínai migri, nehogymár jól keressenek a magyarok.

DK: Basszon minket segbe Brüsszel, nehogymá' függetlenek legyünk! 

MSZP-P: Nemtom mivan, de Karácsony Gergely az isten.

Jobbik: Mindenkinek a kurva anyját, de lécci lécci lécci szavazz ránk.

LMP: Már minden elvünket feladtuk, csak a környezetvédelem maradt.

Momentum: Na jó, eddig hazudtunk, tényleg szélsőséges libsi szarok vagyunk.

Mi Hazánk: Nem jött be a balos téma, úgyhogy cigányozzunk megint, hátha van még valaki aki ezt beveszi.

MKKP: A leghülyébb libbantak szavazatait várjuk.   

A libsi egyetemekről

 A kultúrkampf után, a sznobisztika :) szakokat kínáló állami egyetemek is a fideszes sajtó kereszttűzébe kerültek, bár igazi újságíróként a saját homokozójukat kizárólagosan vizsgálva, nagyvonalúan megfeledkeznek minden más valódi tudományágról. Az ténykérdés, hogy ezen karok nem tárgyi, hanem liberált-bolsi ideológiai képzést adnak, adófizetők pénzéből. Alternatíva hiányában a fideszes újságírók és egyéb celebek is ide jártak papírért, de megalapozott, objektív tudományos ismereteket nem kaptak. Nem meglepő, hogy az alapvető logika, az általános iskolai matematika sem megy nekik egy közvéleménykutatás elemzésekor.
 A beszélgetésben az ékezetektől megfosztott Kornélia és a díszlibsi Péter is összekeveri a teljes népesség pártpreferenciáját, a biztos szavazók megoszlásával, hiszen a Jobbik korábbi biztos szavazós 20%-át hasonlítgatják a mostani teljes népességes 8%-hoz. Jeszi ezt ugyan nem keveri, de egy olyan eszmefuttatást ad elő a többiek egyetértésével, miszerint "ha a egy 20%-os párt támogatottsága 1%-ot változik, pl lecsökken 19%-ra, az fele annyi fő, mintha egy 40%-os párt támogatottsága változna 1%-ot". Ez baromság, hiszen (ha nem keverjük össze a teljes népességet a biztos szavazókkal, akkor) mindkét párt támogatottsága ugyanannak a 100%-nak a  valahány százaléknyi része. 

11:45-től:

 

Jövő heti hírek: Orbán leszúrt egy árva, rákos, szír, menekült kislányt

 Orbán Viktor leszúrt egy árva, rákos, szír, menekült kislányt. Itt a fotó ami bizonyítja! Pedig nem rég vesztette el a szüleit a háborúban, a gyógyszere is milyen drága és a haja is milyen! Sehol máshol nem találkozhatsz ilyen szuper titkos elhallgatott hírekkel. Csak nálunk vannak igazi bizonyítékok!

ovkil.png

 Lázár János mágnesvasúton utaztatta a lányát Baranyaberenyéről Balatonalsófelsőre, írja a Tarha.hu, tehát biztosan igaz. A közmédia erről az ügyről is hallgat.
 
 Simicska Lajosnál betelt a pohár! A kiskunbütykörösi Szuperinfó riporterének telefonon kitálalt a Lyobbik felháborító pénzügyeiről. Természetesen egészen eddig Ő semmit nem tudott az egészről. Azt is elárulta, hogy a következő választást a Mi Hazánkat fogja nyerni. 

 A Hunyadi film körüli botrányok miatt, ismét átírták a forgatókönyvet. Kikerült a történelmileg kritizált hamburgerezős rész, ami helyett egy transzszexuális szerelmi szál került bele.

Jövő heti hírösszefoglaló

 Kikerült egy e-mail, amiben Vona Gábor, a félresiklott néppártosodást kritizálja. Az őszinte soraiból kiderül, hogy ő is csak áldozat, valójában Giovanni Gatto és Fritz Teufel mozgatták a szálakat, és csak félremagyarázták a szavait.  Sneider Tamás még aznap kizárta a Jobbikból, ugyanis szerinte ,,Orbán Viktor polgári körének egykori tagjainak, fideszes tégláknak nincs helyük a pártban". Gábor ezentúl a Mi Hazánk TV riportere lesz. 

chill-out-lemur.jpg


 A Vadhajtások.hu információ szerint:
 ,,Újabb két hiteles, egy percig sem néppártosodó, igazszívű politikus folytatja a Mi Hazánkban. Szél Bernadett és Szabó Szabolcs, megelégelték az LMP balra tolódását, felháborította őket, hogy Vágó Gábor Gyurcsányékkal kokettált, de nem lett volna tisztességes a kampány közepén felállni. Mostmár azonban tiszta lelkiismerettel, egyszerű talpasként csatlakoznak Dúró Dóráékhoz."

 Felavatták Nicolae Ceaușescu szobrát Budapesten. Az ünnepi beszédében Bauer Tamás felháborítónak nevezte, hogy Magyarországon még mindig nem kötelező román nyelvből érettségizni.

 A Nemzeti Filmalap sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy Alföldi Róbert fogja rendezni a Honfoglalás 2-t. A történet egy meleg, gepida házaspár szemszögéből kerül bemutatásra. A film főcímdalát az Anima Sound System és Fluor Tomi közösen készítik.

 A Fidesz újabb családbarát intézkedéseket jelentett be: 2020-tól férfi adót vezetnek be. A bevételek egy elkülönített alapba fognak kerülni, amelyből a válófélben lévő nők, ügyvédi költségeik fedezésére pályázhatnak. 

 Tarlós István elárulta első kampány ígéretét miszerint, amely körzetekben nem ő nyer, oda kiterjeszti, az Erzsébetvárosban már bevált és népszerű bulinegyed programját. 

Nem most kezdődött Toroczkai és Gyurcsány barátsága

Nem a tüntin kokettált először Gyurcsány Ferencékkel és a Demokratikus Koalícióval Toroczkai László, már az első polgármesteri kampányát is ők segítették.

http://kanadaihirlap.com/2013/12/15/a-szelsojobbos-toroczkai-laszlo-helyi-dk-sok-segitsegevel-lett-polgarmester/



Emlékezzünk vissza, hogy mindössze egy hónappal ezelőtt, mit irt Tóth Gaudinak:
,,Tekintettel arra, hogy az általad felsoroltak inkább kommunikációs hibáknak nevezhetők.... Sem az elnökség, sem a Jobbik nem vált esküszegővé és árulóvá."

süti beállítások módosítása