A fideszes sajtó veszi át a nemzeti radikális pártok szerepét?

 Az ma már közhely, hogy a liberális pártok szerepét, épkézláb liberális pártok hiányában, a liberális média vette át. 
Ők piszkálják a kormányt, nekik vannak kellemetlen kérdéseik, hiszen a sorosista képviselők erre intellektuálisan alkalmatlanok, legfeljebb az újságírók által felderített ügyekről megírt cikkeket tudják felolvasni a parlamentben. 
 Jelenleg nincs párt a Fidesztől jobbra, azonban a propagandistának nevezett média egyre többet piszkálódik a nemzeti ügyeket számon kérve. Legutóbb Szakács Árpád írt egy egész cikksorozatot a kultúrpolitika liberális anomáliáiról a Magyar Időkben, és ugyanezt a témát a Pesti Srácok is rendszeresen előveszi. A rendőröket megütő CEU-s tüntetők büntetlensége miatt is  kiakadt a Magyar Idők. Az Echo TV-n is találkozom rendszeresen olyan poénkodással ahol a kormány védhetetlen ügyeit figurázzák ki, pl ,,sötét, mint az Elios közvilágítás". 
 Ez is több, mint a semmi. Persze jobb lenne ha, a lenne igazi nyomás a Fidszen. 2014-ben, Orbán Viktor több dologra is azt mondta, hogy ,,ha mi nem lépjük meg akkor jönnek a szélsőségesek", de most nincsenek radikálisok, úgyhogy nincs rá kényszerítve.