Már az előválasztással átverik a szavazókat

"Itt a szuper színes előválasztás, bárhol bárki eldöntheti, hogy milyen világnézetű képviselőt szeretne, hip-hip hurrá!" 
Ja nem. 
Először is; mindenki aláírta, hogy turbólibsi és nagyon szereti a buzikat. 
Másodszor; 7 párt, az MMM és számos helyi szervezet átlagosan kettő és fél jelöltet állított körzetenként.  Gyakorlatilag előre lezsírozták a körzetek 95%-át, egy jelölt mögé állt be mindenki, a "tessék-lássék jelölttel" szemben hasonlóan, mint 2018-ban a koordinált induláskor, és ugye tudjuk, hogy
"eskü, a koordinált indulás sem fog soha összefogáshoz vezetni."  - Jobbik 
Aztán végül az lett, hogy még az előválasztáson sem indít jelöltet egymás ellen a Jobbik és a DK.
Szóval még el sem indultak a választáson, de már most átverik a szavazókat. 

Azonban ez az a választás ahol van értelme a kisebbik rossz elvén szavazni, Gyurcsányné ellen.  
Természetesen akárki is nyeri az előválasztást, 2022-ben nem fogok szavazni sem az összeborulásra, sem a Fidesz-Mi Hazánkra-! Mindkettő borzasztó, egyik sem változás. Ha az összeborulás nyer akkor is meg fog épülni a Fudan, ahogyan az atlétikai stadion és a Városligetben is minden. Legfeljebb valami nagyon extrém véletlenek egybeesése esetén nem a kínaiak, hanem a CEU fog beköltözni, de hogy magyarok nem, az 1000%. Ha a Fidesz nyer akkor is folytatódni fog a muszlimok és más külföldiek betelepítése. Igen folytatódni! Aki járt manapság nagy építkezésen, az nem nagyon hallott magyar szót, sokkal inkább albánt. Aki HR-esként vagy egy 4 csillag alatti szállodában szeretne elhelyezkedni az kidobhatja a német, angol nyelvvizsgáját, ugyanis mindenhol az ukrán és az orosz az alapkövetelmény.  
Soha nem lesz változás, ha a kisebbik rossz elvén szavazol igazi választáson! 
(Nem, nem, akkor sem, "ha most az egyszer ez nagyon fontos", mint ahogyan minden 4. évben.)

Címkék: politika