Pásztory Dóra férfigyűlölő

 Miután a nagy úszók mérhetetlenül önző módon nem álltak ki a kicsi sporttársaik biztonságáért, soha többet nem tudok szurkolni nekik, nem méltóak rá. Bővebben a korábbi írásaimban: http://trollkorrekt.blog.hu/tags/sportpolitika

 Azonban Pásztory Dóra kisajátította a problémát a nőknek, mintha,csak szexuális erőszak létezne, mintha kisfiúkat ne bántanának, mintha a retek klub szerkesztősége ne lenne tele nőkkel. Önsajnáltatásba kezdett, mint egy fuxos cigány, aki segíííj osztás napján felveszi a szakadt jelmezt és előadja a hátrányos helyzetűt.
 Persze mit is várhatnánk egy olyan "sportolótól" aki ahelyett, hogy hosszútávfutóként integrálódva felvette volna a versenyt, inkább kihasználta azt, hogy a tehetségtelensége látványos és a kapitalista világcégek a hozzá hasonló néhány tucat ember demagóg pénzelésével és mutogatásával elfedik a kizsákmányolásaikat.  Miután kezére hivatkozva körbeutaztatta magát a világon elvárja, hogy még női mivolta miatt is előnyben részesítsék őt és minden tehettségtelent, aki vezető pozícióra jelentkezik, csak mert pinája van. Ezzel a kirohanással és liberált média túrnéjával jó eséllyel fog is kapni valami zsíros állást az férfigyűlölő UNICEFF-nél, vagy más szélsőséges, normalitás ellenes szervezetnél.

http://wmn.hu/2016/05/12/pasztory-dora-miert-hallgatnak-az-uszok-amikor-kiabalniuk-kellene/