Puzsér az új Kozsó

 Puzsér Róbert az új Kozsó próbál lenni. Kozsó szerelmes dalokat írt, videóklippeket gyártott magának, felfedezettjeinek és szerelmeinek. Puszér prózát ír magának, felfedezettjeinek és szerelmeinek.
 Kocsor Zsolt termékeinek képi világa tagadhatatlanul erősebb volt, de Robi nem a büdössuttyóprolikat, hanem az éttermiséget célozza meg. Az ő ikeás polcának puritánsága egyszerre üzeni a női nem felsőbbrendűségét és, hogy itt bizony a tartalom a lényeg. Pottyondy Edina videóiban nem alacsonyodik le holmi vizuális igényességre, ami elfedné az ürességet. Itt kérem szépen sokzínű és magas minőségű TARTALOM van! Az Orbán unoka szaros pelenkájától a földön fetrengő feministákig minden olyat mer kritizálni, amit még a saját tábor is szégyell. Könyörtelenül kimondja, hogy Lölö, vagy hogy Karácsony Gergely határozottsága Medgyessy Péteri magasságokban van. Ez maga a bátorság, maga a függetlenobjektivitás!
 Ha ilyen ember/nő mondja, hogy "hát azért mégis csak a Momentum a fasza", akkor azt tuti nem azért mondja, mert elnökségi tag volt. A magyarokat sem azért gyalázza, a Trianon gyászt sem szért gúnyolja mert egy aljas hungarofób. Nem, ő független, hiszen kimondta, hogy: "Kariger, Karigeri, Orbán, Hajdú Péter".