Jövő heti hírösszefoglaló

 Kikerült egy e-mail, amiben Vona Gábor, a félresiklott néppártosodást kritizálja. Az őszinte soraiból kiderül, hogy ő is csak áldozat, valójában Giovanni Gatto és Fritz Teufel mozgatták a szálakat, és csak félremagyarázták a szavait.  Sneider Tamás még aznap kizárta a Jobbikból, ugyanis szerinte ,,Orbán Viktor polgári körének egykori tagjainak, fideszes tégláknak nincs helyük a pártban". Gábor ezentúl a Mi Hazánk TV riportere lesz. 

chill-out-lemur.jpg


 A Vadhajtások.hu információ szerint:
 ,,Újabb két hiteles, egy percig sem néppártosodó, igazszívű politikus folytatja a Mi Hazánkban. Szél Bernadett és Szabó Szabolcs, megelégelték az LMP balra tolódását, felháborította őket, hogy Vágó Gábor Gyurcsányékkal kokettált, de nem lett volna tisztességes a kampány közepén felállni. Mostmár azonban tiszta lelkiismerettel, egyszerű talpasként csatlakoznak Dúró Dóráékhoz."

 Felavatták Nicolae Ceaușescu szobrát Budapesten. Az ünnepi beszédében Bauer Tamás felháborítónak nevezte, hogy Magyarországon még mindig nem kötelező román nyelvből érettségizni.

 A Nemzeti Filmalap sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy Alföldi Róbert fogja rendezni a Honfoglalás 2-t. A történet egy meleg, gepida házaspár szemszögéből kerül bemutatásra. A film főcímdalát az Anima Sound System és Fluor Tomi közösen készítik.

 A Fidesz újabb családbarát intézkedéseket jelentett be: 2020-tól férfi adót vezetnek be. A bevételek egy elkülönített alapba fognak kerülni, amelyből a válófélben lévő nők, ügyvédi költségeik fedezésére pályázhatnak. 

 Tarlós István elárulta első kampány ígéretét miszerint, amely körzetekben nem ő nyer, oda kiterjeszti, az Erzsébetvárosban már bevált és népszerű bulinegyed programját.