Ejnye-ejnye Rebeka!

 ...énekelte benő bácsi, nagysikerű dalában, azonban most nincs ejnye-bejnye sem a Facebook-tól, sem a finanszírozó George bácsitól. Hibá megy világszerte a #StopAsianHate kampány, a mi ellenzékünknek lehet kínaizni.  Szabó Rebeka P megoszthat egy olyan bejegyzést aminben rossz szagú kínai migránsokkal riogatnak és ő is írhat bejegyzést amiben 26x egyértelműen gyalázkodó jelzőként hazsnálja a kínai szót. 
 A félreértések elkerülése végett valóban felháborító, hogy a magyar diákok helyett kínaiaknak kapnak bármit is vagy, hogy ma már nem csak a vendéglátást és a ruha kereskedelmet szállták meg, hanem minden második kisközért is kínai. Ettől még a szar-szappan koalíciót továbbra sem érdekli egy a magyar diákok helyzete, csupán taktikai okokból kaptak engedélyt az idegengyűlölet kártya ismételt kijátszására. Ismételeten! Nem azért írom, hogy ismételten, mert a Fidesz-Mi Hazánk ugyanolyan geci, mint az Összeborulás, így akármelyikre szavazol, ugyanarra szavazol (ami amúgy igaz), hanem mert 2002-ben az MSZP is a románozással nyerte meg a választást. Úgy néz ki, hogy a 2022-es kampányban nyerni akarnak, így el fogják elengedni az eltartott kisujjas európai demokrácia féltést, vagy legalábbis felosztják a szerepeket. A DK maradni fog az agresszív magyarozásnál, a Momentum nyálas Coelho-s bullshitelésnél, de a P kínaizni, az MSZP ukránozni, a Jobbik meg muszlimozni fog, amivel teljesen hülyét csinálhatnak a Fideszből. 
 Nem lesz nehéz, hiszen a legnagyobb válság alatt is tízmilliárdokat költenek urkán vendégmunkások behozatalára, miközben "ha magyarországra jössz nem veheted el a munkát" és ma már amelyik büfé nem kínai az biszony muszlim. Chips-et bekészíteni! Jó szórakozást a kampányhoz!